Team inschrijvingen

Wil je als vrienden/sportgroep of als businessteam deelnemen en in dezelfde wave starten?
Tijdens het boeken van je ticket kun je aangeven of je individueel wilt lopen, een team wilt aanmaken of wilt aansluiten bij een bekend team.

Het is mogelijk om een eigen team T-shirt of kenmerk te dragen of een T-shirt van de Urban Haring Run te bestellen.

Wil je als groep opvallen en/of verzamelen bij een herkenbaar punt? Blink dan uit met een uniek bedrukte ‘UrbanFit business statafel‘ met het logo van jouw bedrijf of groep.
Vermeld deze wens dan in een mail naar ons info@urbanharingrun.nl

Voordelen van teaminschrijving:

Samen sporten, je zou bijna vergeten dat DIT zoveel positieve invloed heeft voor je team(s).

Wij zien en voelen grote verschillen in ‘sfeer’ bij teams die dit al regelmatig met elkaar doen en teams die dit nog niet doen.

Vandaar even deze 4 belangrijke voordelen opgesomd:

Sporten zorgt voor een betere sfeer op de werkvloer (zeker als er veel online wordt gewerkt). Samen sporten is namelijk een vorm van teambuilding.
De werk gerelateerde rollen die jij en je collega’s aannemen vervallen even als jullie samen een sportieve activiteit doen, waardoor jullie elkaar meteen beter leren kennen.
Extra pluspunten krijg je als het een sport is waarbij jullie moeten samenwerken.
Resultaat? Je kunt het beter met elkaar vinden, werkt aan het onderling vertrouwen en ook op professioneel vlak zorgt dat voor een betere samenwerking.

Sporten verlaagd het stressniveau. Uit je hoofd, in je lijf.
Fysieke inspanning zorgt ervoor dat je mentale spanning kan loslaten. Je kunt (letterlijk) stoom afblazen en ont-laden na of tijdens een pittige werkdag.

Sporten bevorderd de mentale prestaties. Genoeg onderzoeken die laten zien dat sporten positieve effecten heeft op zowel je concentratie als op je geheugen. En nog een voordeel? Fysieke inspanning zorgt ook voor een open mind. Zo heb je na het sporten vaak meer inspiratie en krijgt ook je creativiteit een boost.

Inkoppertje, het verbeterd de fysieke en mentale gezondheid (en dus weerbaarheid). We weten allemaal dat sporten essentieel is voor de gezondheid. Maar onderzoek heeft ook aangetoond dat sporten in groep makkelijker volhouden is dan alleen.
Je motiveert en enthousiasmeert elkaar, waardoor het niet alleen leuker is, maar de kans ook kleiner wordt dat je er na een paar sessies mee stopt.

Of het nou boxen, yoga, bootcamp of gezamenlijk trainen voor een (1/4) marathon is, het is een zeer laagdrempelige en simpele stap die heel veel invloed kan hebben op de cultuur, het verloop en de inzetbaarheid van team(s).

Het Human Performance Lab gepositioneerd in de Watertoren van Vlaardingen faciliteert hierin voor zakelijke teams die aandacht willen besteden aan hun inzetbaarheid.
Mocht je met het kantoor in omgeving Rotterdam/Vlaardingen zitten en bovenstaande effecten willen ervaren met jouw team(s), kun je altijd vrijblijvend een berichtje sturen.
www.humanperformance-lab.nl

.