Team inschrijving

Wil je als groep deelnemen en in dezelfde wave starten als particulier?
Dat kan bij ons via de ticketkeuze, je kunt hier meerdere personen opgeven als je samen met een groep wil lopen.
Het is ook als bedrijventeam mogelijk om je als team in te schrijven, tegen regulier tarief.
Stuur dan een mail naar info@urbanharingrun.nl en dan maken wij jou business-team ticket gereed.
Mocht je later toegevoegd willen worden aan een bestaand team dan kunnen we dit uiteraard ook nog regelen.

Uiteraard is hierbij alles van de individuele inschrijving ook inbegrepen.
Het voordeel van de teaminschrijving is dat je gemakkelijk alle deelnemers van jouw team kunt aanmelden en jouw team op unieke en sportieve wijze kunt uitdragen.

Je dient als team herkenbaar te zijn door een zelfde bovenlaag te dragen.
Het is mogelijk om een eigen team T-shirt te dragen of een T-shirt van de Urban Haring Run bij te bestellen.

Bedrijfsteams zijn na de finish van harte welkom in de businesstent voor een heerlijke sportmassage en een drankje.
Wil je als bedrijventeam uitblinken met een uniek bedrukte ‘urbanfit business‘ statafel in de business tent, waar het logo van jouw bedrijf op staat?
Vermeld deze wens dan in je mail naar ons.

INSCHRIJVEN ALS GROEP

Samen sporten, je zou bijna vergeten dat DIT zoveel positieve invloed heeft voor je team(s).

En wij zien en voelen grote verschillen in ‘sfeer’ bij teams die dit al regelmatig met elkaar doen en teams die dit nog niet doen.

Vandaar even deze 4 belangrijke voordelen opgesomd:

🤝 Sporten zorgt voor een betere sfeer op de werkvloer (zeker als er veel online wordt gewerkt). Samen sporten is namelijk een vorm van teambuilding.
De werkgerelateerde rollen die jij en je collega’s aannemen vervallen even als jullie samen een sportieve activiteit doen, waardoor jullie elkaar meteen beter leren kennen.
Extra pluspunten krijg je als het een sport is waarbij jullie moeten samenwerken.
Resultaat? Je kunt het beter met elkaar vinden, werkt aan het onderling vertrouwen en ook op professioneel vlak zorgt dat voor een betere samenwerking.

😌Sporten verlaagd het stressniveau. Uit je hoofd, in je lijf. Fysieke inspanning zorgt ervoor dat je mentale spanning kan loslaten. Je kunt (letterlijk) stoom afblazen en ont-laden na of tijdens een pittige werkdag.

📈 Sporten bevorderd de mentale prestaties. Genoeg onderzoeken die laten zien dat sporten positieve effecten heeft op zowel je concentratie als op je geheugen. En nog een voordeel? Fysieke inspanning zorgt ook voor een open mind. Zo heb je na het sporten vaak meer inspiratie en krijgt ook je creativiteit een boost.

🍀 Inkoppertje, het verbeterd de fysieke en mentale gezondheid (en dus weerbaarheid). We weten allemaal dat sporten essentieel is voor de gezondheid. Maar onderzoek heeft ook aangentoont dat sporten in groep makkelijker volhouden is dan alleen.
Je motiveert en enthousiasmeert elkaar, waardoor het niet alleen leuker is, maar de kans ook kleiner wordt dat je er na een paar sessies mee stopt.

Of het nou boxen, yoga, bootcamp of gezamenlijk trainen voor een (1/4) marathon is, het is een zeer laagdrempelige en simpele stap die heel veel invloed kan hebben op de cultuur, het verloop en de inzetbaarheid van team(s).

Het Human Performance Lab gepositioneerd in de Watertoren van Vlaardingen faciliteert hierin. Mocht je met het kantoor in omgeving Rotterdam/Vlaardingen zitten en bovenstaande effecten willen ervaren met jouw team(s), kun je altijd vrijblijvend een berichtje sturen.
www.humanperformance-lab.nl